Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si contínua navegant, considerem que accepta el ús de cookies. Pot obtenir més informació en la nostra "Política de cookies" OK | Més informació

Qui som

Nacho Benazet, ànima de l'empresa sitgetana Figura't que es dedica a la fabricació i reproducció de miniatures festives de metall a escala 1:32.L’empresa sitgetana FIGURA’T MINIATURES FESTIVES, S.L.U. neix l’any 2012, fruit de la voluntat d’un grup d’amics, que participàvem activament de les nostres festes i manifestacions populars, de donar continuïtat a la tradició de col.leccionar miniatures festives.

Preteníem i pretenem agrupar, en una mateixa escala (1/32) i recordant les joguines de plom dels nostres pares, la imatgeria, els balls i els entremesos del nostre folklore.

Ens il.lusiona portar la tradició a les vostres llars i contribuir d’aquesta manera a fer difusió de la nostra rica i prolífica cultura popular.

Per tal de dur a terme aquest projecte comptem amb la inestimable ajuda d’aquest equip humà:


NACHO BENAZET.

Sitges, 1976.

Advocat i administrador. Amb el suport familiar són l’ànima que empenyen aquest projecte endavant.

CARLES TEIXIDÓ.

Bellpuig, 1975.

Escultor. De les seves mans han nascut part de les miniatures que componen aquesta gran col.lecció.

DOLORS LÓPEZ.

Sitges, 1970.

Dissenyadora Gràfica. Amb els seu dissenys contribueix a difondre i a explicar les complexitats d’un projecte artesanal com és el nostre.

JOAN MILELIRE.

Barcelona, 1975.

Arquitecte i Escultor. La darrera incorporacióa l'equip de Figura't. Són obra d’ell algunes de les darrers novetats presentades.

GLÒRIA FORT.

Manlleu, 1965.

Il.lustradora. De la seva mà ha nascut la nostra col.lecció de vinils decoratius que han contribuït a omplir de festa i tradició les habitacions dels més menuts de la casa.

LAMBERT GRÀCIA.

Sitges, 1949.

Fotograf aficionat. Desprès d’una vida vinculada al món del diable, n’ha fet de la fotografia la seva passió.