Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. Si contínua navegant, considerem que accepta el ús de cookies. Pot obtenir més informació en la nostra "Política de cookies" OK | Més informació

Política de privacitat

D’acord amb allò que disposa la vigent normativa sobre protecció de dades de caràcter personal, amb la signatura de la present el CLIENT queda assabentat que les dades comunicades seran sotmeses a tractament i emmagatzemades en un fitxer creat i sota la responsabilitat de FIGURA’T MINIATURES FESTIVES, S.L.U., la finalitat del qual és afavorir les relacions comercials i fiscals amb el CLIENT, la seva satisfacció, el manteniment i la gestió de les comandes, la informació i promoció dels productes propis.

El CLIENT accepta que les seves dades siguin cedides a transportistes, assessors, així com a les diferents entitats bancàries i de crèdit amb les que FIGURA’T MINIATURES FESTIVES S.L.U. mantingui relacions comercials. A tenor de tot l’anterior queda el CLIENT legitimat per a exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant del domicili de FIGURA’T MINIATURES FESTIVES, S.L.U. que consta en aquesta plana web.

El CLIENT autoritza expressament que FIGURA’T MINIATURES FESTIVES, S.L.U. pugui remetre-li comunicacions comercials i ofertes promocionals tant per correu ordinari com per via electrònica.